Laadpaal thuis

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing om je elektrische voertuig thuis op te laden? Ontdek onze innovatieve thuislaadpalen, ontworpen om jouw laadervaring te verbeteren met geavanceerde functies en duurzame technologie. Of je nu wilt profiteren van zonne-energie of zakelijk laden wilt faciliteren, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Laadpaal Thuis Ratio Solid

Ratio Solid

De Ratio Solid laadpaal combineert duurzaamheid met gebruiksgemak. Laden op zonne-energie wordt eenvoudig dankzij de mogelijkheid om je voertuig op te laden met 100% zonne-energie, rechtstreeks afkomstig van je eigen zonnepanelen. Bovendien past de laadpaal zich automatisch aan bij piekverbruik in huis, waardoor overbelasting van je stroomnet wordt voorkomen. Met plug & play-bediening en diverse laadopties, waaronder Pure Solar, Smart Solar, Smart en Basic, biedt de Ratio Solid flexibiliteit voor elke situatie.

Ratio IO6

De Ratio IO6 laadpaal maakt zakelijk laden moeiteloos. Dankzij de ingebouwde 4G-simkaart en samenwerking met E-Flux kun je je laadkosten eenvoudig verrekenen met je werkgever. Met de gratis Ratio-app heb je volledige controle over je laadsessies, inclusief inzicht in je verbruiksgeschiedenis en de mogelijkheid om te kiezen tussen laden op zonne-energie of het reguliere stroomnet.

Slimme App voor inzicht & controle

Met de Ratio-app heb je de laadervaring volledig in eigen hand. Krijg inzicht in je actuele laadsessie, bekijk je laadgeschiedenis en koppel gemakkelijk je kenteken aan je laadsessies. Kies de laadstand die het beste bij je past, van Pure Solar op zonnige dagen tot laden vanuit het reguliere stroomnet. Met functies zoals uitgesteld laden en de mogelijkheid om je lader te vergrendelen, biedt de Ratio-app ultiem gemak en controle over je laadproces.

Betrouwbaar en efficiënt

Beide laadpalen zijn ontworpen met betrouwbaarheid en efficiëntie als kernwaarden. Zelfs bij minimale opbrengst laden ze al, waardoor je altijd verzekerd bent van een soepele laadervaring, ongeacht de omstandigheden. Investeer vandaag nog in een duurzame toekomst met onze thuislaadpalen en geniet van de voordelen van elektrisch rijden zonder concessies te doen aan gemak en prestaties.

Sinds 2013

Ruim 10 jaar ervaring

Gecertificeerd personeel

Enkel vakbekwame installateurs

A-Klasse Zonnepanelen

Beste kwaliteit panelen

Scherp geprijsd

Transparent over kosten