Assortiment

Prijzen zijn dermate aan verandering onderhevig dat deze enkel via offerte op te vragen zijn.

Trina Solar

Trina Solar is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt omdat het naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten genereert. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen zeer hoge resultaten.

Datasheets

 Trina Solar 415Wp

 Trina Solar 425Wp

Canadian Solar

Canadian Solar is een wereldwijd gerenommeerd zonnepanelenbedrijf opgericht in 2001 in Canada door Dr. Shawn Qu. Naast zonnepanelen, produceert het ook batterijen en omvormers en staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteitscontrole op meer dan 350 punten. Het bedrijf heeft meer dan 12.000 medewerkers en is één van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld.

Datasheets

Canadian Solar – HiKu6 (All-Black) 380~405W

Neem geheel vrijblijvend contact op

Uitgelicht: Enphase Energy

Enphase Energy is een van de meest toonaangevende bedrijven in de zonne-energie industrie, met als specialisatie micro-omvormers en batterij-opslagsystemen.

In plaats van de traditionele omvormer die wordt gebruikt in zonnestroomsystemen, biedt Enphase Energy micro-omvormers die direct op de achterkant van elk zonnepaneel worden bevestigd. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en een hogere opbrengst van het zonne-energiesysteem.

EnPhase_IQ8