Assortiment en prijzen

Prijzen zijn dermate aan verandering onderhevig dat deze enkel via offerte op te vragen zijn.

JinkoSolar

JinkoSolar is één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van zonnepanelen ter wereld. Het bedrijf distribueert zijn zonneproducten en oplossingen in meer dan 80 landen.

Datasheets

 JinkoSolar Cheetah 60M-V – 335Wp – MONO PERC

 JinkoSolar Cheetah 60MB – Full Black – 320Wp

Trina Solar

Trina Solar is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt omdat het naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten genereert. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen zeer hoge resultaten.

Datasheets

 Trina Solar Mono 300 – All Black – 5BB-PERC

trina-solar-300-wp

LG

De LG NeON® panelen van LG onderscheiden zich door de toegepaste Cello-technologie. Dankzij deze technologie, die de vermogensopbrengst en de betrouwbaarheid verhoogt, zijn het één van de krachtigste en meest veelzijdige panelen op de markt.

Datasheets

 LG 365Wp NeOn R Mono Black White

 LG 320Wp NeOn 2 Mono Full Black

Canadian Solar

Canadian Solar levert toonaangevende, efficiënte zonnecellen, zonne-energiemodules, zonne-energiesystemen en off-grid systemen.

Datasheets

 Canadian Solar Mono 275 Full Black

 Canadian Solar Mono 280 Poly

 Canadian Solar Mono 295 SuperPower

 Canadian Solar Mono 300 SuperPower

Panasonic

De zonnepanelen van A-merk Panasonic worden vervaardigd met de nieuwste fabricagetechnieken en zijn van absolute topkwaliteit. De toepassing van speciale HIT zonnecellen resulteert in zonnepanelen met een zeer hoog rendement. Hierdoor is Panasonic uitermate geschikt in situaties met beperkte dakoppervlaktes.

Datasheets

 Panasonic N330-325

 Panasonic N320-325 KURO

 Panasonic VBHN330SJ47

Uitgelicht: SolarEdge

SolarEdge is de marktleider in het optimizer-segment. Het SolarEdge systeem leidt in iedere situatie tot een optimale energieopbrengst. Ieder paneel is van een eigen optimizer voorzien, waardoor schaduw en mismatch geen negatieve invloeden meer hebben op de andere zonnepanelen.

SolarEdge Systeem

Neem geheel vrijblijvend contact op

LONGi Solar

Wat Longi met name bijzonder maakt is de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Waar andere solar fabrikanten hun cellen inkopen is Longi Solar verantwoordelijk voor zijn eigen productie monokristallijne high efficiënt Perc zonnecellen.

Datasheets

 LONGi Solar 305 Wp Mono

LONGi Solar 305 Wp

JA Solar

JA Solar is een wereldleider op het gebied van zonnecellen- en panelen. Met een standaard en hoog efficiënt productaanbod levert JA Solar een van de meest uitstekend presterende en kostenefficiënte producten in de markt.

Datasheets

 JA Solar M6KBK-60 300PR

JA Solar 300Wp
Start Chat
Hulp nodig?
Solar System Care
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?