Sponsoring

Bij Solar System Care geloven we in het belang van duurzaamheid en gemeenschapszin. Daarom zijn we trots om een rol te spelen in het ondersteunen van lokale initiatieven en verenigingen. Door middel van sponsoring dragen we bij aan een groenere toekomst en versterken we de banden met onze lokale gemeenschap.

Kinderboerderij De Meent – Hilversumse Meent

Kinderboerderij De Meent is een geliefde plek voor jong en oud in de Hilversumse Meent. Met ons sponsorprogramma hebben we de kinderboerderij voorzien van zonnepanelen, waardoor ze nu kunnen profiteren van schone en duurzame energie. Door samen te werken met De Meent dragen we niet alleen bij aan een groenere omgeving, maar ondersteunen we ook educatieve en recreatieve activiteiten voor de lokale gemeenschap.

Tennisvereniging Naarden

Als sponsor van Tennisvereniging Naarden hebben we de vereniging geholpen om hun faciliteiten te verduurzamen met zonne-energie. Door het installeren van zonnepanelen kunnen ze nu genieten van lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Als partner van Tennisvereniging Naarden onderstrepen we het belang van sport en duurzaamheid in onze gemeenschap.

Interesse in sponsoring?

Bij Solar System Care zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld en om lokale initiatieven te ondersteunen. Bent u geïnteresseerd in sponsoring door Solar System Care? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Bij Solar System Care zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze lokale gemeenschap en het bevorderen van duurzaamheid. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een betere en groenere wereld.