Omvormers

GoodWe is een Chinese omvormerfabrikant met een meer dan optimale prijs-kwaliteitverhouding. Een “dubbel A” notering door Photon bewijst dat GoodWe, ondanks zijn gunstige prijsniveau, absoluut niet onder doet voor andere omvormers.

GoodWe NS-serie

De omvormers uit de GoodWe NS-serie zijn als opvolger van de SS-serie de nieuwste monofase omvormers in het assortiment. De NS omvormers zijn nóg compacter, lichter én voordeliger. Uniek is de lage opstartspanning vanaf 80 Volt.

GoodWe D-NS-serie

De omvormers uit de GoodWe D-NS-serie zijn als opvolger van de DS-serie de nieuwste monofase, dual string omvormers in het assortiment. De D-NS omvormers zijn nóg compacter, lichter én voordeliger.

GoodWe DT Smart-serie

De GoodWe DT Smart-serie omvat de kleinste driefase omvormers tot 10K. Deze GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm, 2 MPPTs en zijn standaard uitgerust met Wi-Fi connectiviteit en DC switch.

GoodWe DT-serie

De GoodWe DT-serie bestaat uit grote driefase omvormers vanaf 15K. De GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm en 2 MPPTs en zijn standaard uitgerust met Wi-Fi connectiviteit en DC switch.

GoodWe MT-series

De GoodWe MT-series bestaat uit grote driefase omvormers. De GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm en 4 MPPTs.

Enphase

Enphase Energy is een van de meest toonaangevende bedrijven in de zonne-energie industrie, met als specialisatie micro-omvormers en batterij-opslagsystemen.

In plaats van de traditionele omvormer die wordt gebruikt in zonnestroomsystemen, biedt Enphase Energy micro-omvormers die direct op de achterkant van elk zonnepaneel worden bevestigd. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en een hogere opbrengst van het zonne-energiesysteem.

SME Omvormers

Het Duitse merk SMA blinkt uit in kwaliteit, rendement en een hoog serviceniveau. SMA heeft een zeer uitgebreid en compleet assortiment van mono- en driefase omvormers geschikt voor diverse toepassingen.

SMA Sunny Boy 1.5 / 2.5

De nieuwe SMA Sunny Boy 1.5 / 2.5 is met zijn brede inspanningsbereik van 80-600V de perfecte omvormer voor kleine zonne-energiesystemen. Door zijn beperkte afmetingen en minimale gewicht is de omvormer heel eenvoudig te installeren.

SMA Sunny Boy 3.0 / 5.0

De nieuwe SMA Sunny Boy 3.0 / 5.0 is met zijn brede inspanningsbereik van 110-500V de perfecte omvormer voor kleine zonne-energiesystemen. Door zijn beperkte afmetingen en minimale gewicht is de omvormer heel eenvoudig te installeren.

SMA Sunny Boy 3000-5000TL-21

De SMA Sunny Boy 3000-5000TL-21 is een reeks monofase omvormers voorzien van 2 MPPTs. Uniek is de OptiTrac functie waarmee het effect van schaduw kan worden beperkt. Monitoring is mogelijk via de bluetooth connectiviteit en de gratis Sunny Explorer software.

SMA Sunny Tripower 5000-12.000TL-20

De SMA Sunny Tripower 5000-12.000TL-20 is een reeks driefase omvormers voorzien van 2 MPPTs. Uniek is de OptiTrac functie waarmee het effect van schaduw kan worden beperkt. Naast de bluetooth communicatie beschikken de omvormers uit deze serie ook over de SMA Webconnect waarmee online de prestaties van het systeem kunnen worden gevolgd.

SMA Sunny Tripower 15.000-25.000TL-30

De SMA Sunny Tripower 15.000-25.000TL-30 zijn driefase omvormers voor grotere commerciële en industriële installaties. Opvallend is het brede inspanningsbereik en het rendement van maar liefst 98,4%. Monitoring is mogelijk via de ingebouwde SMA Webconnect, waarmee online de prestaties van het systeem kunnen worden gevolgd.

SMA Sunny Tripower CORE1

De SMA Sunny Tripower CORE1 is ’s werelds eerste vrijstaande stringomvormer voor gedecentraliseerde zonnestroominstallaties op het dak, op de grond of op overdekte parkings. De CORE1 is de derde generatie van de succesvolle Sunny Tripower productfamilie en brengt met zijn innovatieve concept een revolutie teweeg in de wereld van de commerciële omvormers.