Zonnepanelen voor uw bedrijf

Zakelijke oplossingen

Dat zonnepanelen voor een lagere energierekening zorgen en dat u fiscaal voordeel krijgt, wist u natuurlijk al. Een ander voordeel is dat uw bedrijf met zonnepanelen voorloopt op uw concurrent. Bij een vergelijkbare keuze tussen uw bedrijf en een andere partij, is de kans groot dat uw klant kiest voor de duurzame partij: uw bedrijf.

Zonnepanelen aanschaffen

Verlaag direct uw energiekosten, verbeter uw energielabel en verduurzaam uw bedrijfsvoering. Ontdek de financiële en milieutechnische voordelen.

Zonnepanelen Leasen

Een duurzame en voordelige zakelijke oplossing. Profiteer van garanties, verzekeringen en rendement zonder grote investeringen vooraf.

Laadpalen

Met elektrisch laden via zonnepanelen kunt u duurzaam én voordelig laden, terwijl uw bedrijf een duurzame uitstraling krijgt.

Dit zijn onze tevreden partners

Aanzienlijke fiscale voordelen
EIA van 45,5% en KIA van 28%

Solar System Care

Voor kleinverbruikers en grootverbruikers

Er gelden verschillende regelingen voor kleinverbruikers en grootverbruikers. De opgeleverde stroom gebruikt u direct, of u levert de stroom terug aan de energieleverancier. Daarvoor hoeft u niets te doen. Het is een automatisch proces.

zonnepanelen-dak-in-aanbouw
zakelijk kleinverbruiker zonnepanelen
Salderingsregeling

Kleinverbruiker

Bij een aansluiting tot 3 x 80A bent u kleinverbruiker. U mag dan onbeperkt opgewekte stroom terug leveren aan het net. Heeft u aan het eind van het jaar meer stroom opgewekt dan u heeft verbruikt, dan krijgt u geld terug (salderen).

Fiscale voordelen

Grootverbruiker

Bij een aansluiting groter dan 3 x 80A bent u grootverbruiker. U kunt dan niet salderen. Wel kunt u afspraken maken met uw energieleverancier over een vergoeding van terug geleverde stroom. Ook kunt u in aanmerking komen voor SDE+ subsidie. Solar System Care geeft u graag meer informatie over deze regeling en kan de SDE+ subsidie voor u aanvragen.

zakelijk zonnepanelen grootverbruiker
Zonnepanelen geplaatst
0 +
MKB-bedrijven geholpen
0 +
jaar actief in de sector
0 +

Waarom kiezen voor zonnepanelen
zakelijk van Solar System Care?

Ons zonnepanelen-systeem is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en bestaat uit hoogwaardige componenten van gerenommeerde merken, waaronder de nieuwste generatie zonnepanelen van Trina Solar met een hoog rendement. Een krachtige omvormer van SMA die de opgewekte energie omzet in wisselstroom en kwalitatief montagemateriaal dat ervoor zorgt dat uw zonnepanelen veilig, efficiënt en duurzaam worden gemonteerd.

Onze adviseurs zonne-energie
zitten voor u klaar.