Laadpaal Easee

Easee is een Noors bedrijf dat innovatieve laadstations ontwerpt en produceert voor elektrische voertuigen (EV’s). Het bedrijf heeft een breed scala aan laadstations voor thuis en bedrijven, met verschillende opties voor het aantal laadpunten en de laadsnelheid, waaronder Easee Charge, Easee Home en Easee Equalizer.

Met hun geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten is Easee een belangrijke speler geworden in de markt voor elektrische laadstations en draagt het bij aan de groei van de elektrische mobiliteitsindustrie.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Easee Charge

Easee Charge is een slim en robuust openbaar laadstation dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van openbare plaatsen en bedrijven. Het is compatibel met alle soorten elektrische voertuigen en biedt snelle en betrouwbare oplaadmogelijkheden. Het laadstation heeft een modern en strak ontwerp en is voorzien van een groot touchscreen-display voor eenvoudige bediening en monitoring.

Datasheet

Easee Charge Productblad

Easee Home

Easee Home is een slim en compact laadstation voor thuisgebruik. Het kan op elk standaard stopcontact worden aangesloten en biedt snel en betrouwbaar laden voor alle soorten elektrische voertuigen. Het laadstation is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een modern en minimalistisch ontwerp. Het kan worden verbonden met de slimme app van Easee voor eenvoudige controle en monitoring.

Datasheets

Easee Home Productblad

Easee Equalizer

Easee Equalizer is een geavanceerd product dat is ontworpen om het energieverbruik in een huishouden te optimaliseren. Het is een slimme elektrische verdeelkast die zorgt voor een evenwichtige verdeling van de beschikbare energie in huis, inclusief energie die wordt gebruikt voor opladen van elektrische voertuigen. Met Easee Equalizer kan het energieverbruik in huis worden geoptimaliseerd en kan er geld worden bespaard op energierekeningen.

Datasheet

Easee Equalizer Productblad