Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Solar System Care
Average rating:  
 16 reviews
 by Erik Berkelmans
Snel, goed en vakundig

In een dag perfect werkend en goed geïnstalleerd systeem. Het installatie team werkt nauwkeuring en netjes, perfect afgewerkt en duidelijk uitleg. Fijne mensen!

 by Tom van der Ven
keurig gedaan

Totaal 23 panelen laten leveren en installeren in 2 vlakken. Afspraken zijn keurig nagekomen en er is zeer netjes gewerkt.
Ook de elektrische installatie echt vakkundig en in overleg uitgevoerd.
Kortom: heel nette mensen die een heel nette installatie achter laten. Aan te bevelen professionals.

 by E.B. Van Noord
Superfijn

Op 14 september na 6 maanden wachten kwamen eindelijk de panelen. Eerst was ik er vanuit gegaan met een ander systeem. Maar omdat op mijn dak geen schaduw valt, bij montage gekozen voor 24 panelen. Alleen de omvormer was er niet. De volgende dag werd deze geïnstalleerd. Zelfs met regen geven de panelen net zoveel stroom als er per dag wordt verbruikt. Zeer tevreden over dit bedrijf.

 by Erwin d'Hollosy
Zeer tevreden over garantie en service

In 2017 hebben wij door Solar System Care naar alle tevredenheid zonnepanelen laten plaatsen. Dit jaar viel de productie stil door wat later bleek een probleem met de omvormer en bekabeling. Na melding heeft Solar System Care ons bezocht en dit snel en adequaat onder garantie opgelost. Een uitstekende service dus, ook na 5 jaar!
Wij kunnen dit bedrijf dus van harte aanbevelen indien u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen.

 by Baudewijn
Tot op heden zeer tevreden

Vorig jaar een offerte laten uitbrengen, en na goed contact en prima uitleg aan huis uiteindelijk gekozen voor Solar System Care. Door wat tegenslagen in verband met de leveringen van de gekozen panelen in de lockdown, en een storm op de dag van plaatsing, zijn de panelen begin oktober geplaatst. Gedurende het traject netjes op de hoogte gehouden, plaatsing verliep zeer soepel , en er werd zeer netjes gewerkt. Na plaatsing uitvoerig uitleg gehad over alle mogelijkheden en aandachtspunten tijdens het in bedrijf nemen van de installatie. Tot op heden werkt alles als een zonnetje. Als ik in de toekomst eventueel wil gaan uitbreiden, kom ik zeker terug.

 by Frank S
Praktische aanpak gecombineerd met een hoge kwaliteit

Begin januari 2021 heb ik na een praktisch gedegen en goed advies van Dave Borawitz de opdracht aan Solar System Care gegeven om op ons dak zonnepanelen te plaatsen.
Dit werd uiteindelijk een project gezamenlijk met een zestal buren in hetzelfde woonblok, die op basis van persoonlijke voorkeur, ieder een scherpe en eerlijke offerte ontvingen en direct in opdracht hebben gezet.
Bij ons allen is met zorgvuldigheid en aandacht de installatie aangebracht, dit ruim binnen de gestelde levertijd en tijdens zeer wisselende weerscondities.
Dank aan u allen van Solar System Care hiervoor! De panelen werken uitstekend!

 by Dick Broekema
Keurig geregeld

Bedrijf is een aanrader. Zonnepanelen inmiddels geïnstalleerd en alles functioneert. Alles is keurig volgens afspraak verlopen. Voor dit bedrijf geldt afspraak is afspraak. Goed geregeld, ik ben zeer tevreden.

 by Arnold Grimmelijkhuizen (Zuijdendorp)
Goede Service

Na 3 jaar ging helaas de omvormer stuk. Keurig netjes binnen 2 dagen onder de garantie vervangen. Snelle service, vriendelijk en vakkundig. Bedankt alsnog mannen!

 by J.
Uitstekend werk voor een uitstekende prijs

In onze zoektocht naar zonnepanelen is Dave bij ons over de vloer geweest en de eerste indruk was al goed. Hij wist alle vragen duidelijk te beantwoorden en was een echte installateur, geen verkoper. Eerlijk advies, duidelijk aangegeven wat wel en niet goed werkt en waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Tezamen zijn we op een mooi systeem gekomen van 26 panelen in een oost-west opstelling voor een scherpe prijs.

De installatie is prima verlopen, zelfs met 38 graden buiten hebben de heren alle panelen het dak op getild en aangesloten. Helaas moesten we toch buitenom met de kabel naar de meterkast maar ook dat is zeer vakkundig en in goed overleg weggewerkt zodat we er binnen niks van zien. Er wordt extra tijd uitgetrokken om het systeem netjes af te leveren, absoluut geen haastwerk.

 by Erna
fantastisch

Dave en zijn team hebben op 17-05-2019 zonnepanelen geplaatst. Een spontaan en vlot team, harde nette werkers. Helder advies, prima offerte en zeer vakkundige plaatsing. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Panelen doen het super! We hebben ook gekozen voor de Solar Edge optimizers en wat worden we blij van de app en de meter die terugdraait. Het is net alsof je aandelen hebt gekocht. Ik werd al vrolijk van de zon, nu nog meer..... Kortom; vakwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»