Recensies

1
2
3
4
5

Versturen
     
Terug

Laat een beoordeling achter

Solar System Care
Gemiddelde beoordeling:  
 7 beoordelingen
door Erna Solar System Care
fantastisch

Dave en zijn team hebben op 17-05-2019 zonnepanelen geplaatst. Een spontaan en vlot team, harde nette werkers. Helder advies, prima offerte en zeer vakkundige plaatsing. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Panelen doen het super! We hebben ook gekozen voor de Solar Edge optimizers en wat worden we blij van de app en de meter die terugdraait. Het is net alsof je aandelen hebt gekocht. Ik werd al vrolijk van de zon, nu nog meer..... Kortom; vakwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs.

door Bart Kamphuis Solar System Care
Zonnepanelen met Solar edge en optimizers

Super netjes en strak werk geleverd voor een scherpe prijs!
Dit bedrijf is een ieder aan te bevelen en werken secuur en netjes.
Ga zo door Olaf & Dave!👍💪

door Joop Reurings Solar System Care
Goed overleg en vakwerk plaatsing

De mensen van Solar System Care hebben reeds 3 jaar geleden, 15 panelen bij ons geïnstalleerd. Na overleg de juiste configuratie met Solar Egde individuele omvormers gekozen. Net en vlot werk, waarbij vorige set panelen keurig weggehaald werden voor hergebruik. Opbrengst voldoet naar volle tevredenheid. Ook het volgen van de opbrengst via de app is heel eenvoudig en geeft goed inzicht. Kan het familiebedrijf bij iedereen aanraden.

door Tonnie Brandt Solar System Care
Prima service en kwaliteit

Dinsdag 16/10/18 zijn er door SolarSystemCare 14 zonnepanelen op ons dak geplaatst. De communicatie om tot een goede en scherp geprijsde offerte te komen was prima. Ook de flexibiliteit van de firma in de datum van montage was goed. De panelen zijn vakkundig, professioneel en netjes gemonteerd. Ook de afwerking in de meterkast is vakkundig uitgevoerd.

Verder prettige en gezellige mensen om over ‘de vloer te hebben’. Kortom: prima bedrijf wat ik andere mensen zou aanbevelen.

Nu alleen nog wachten op zon 🌞

door S van Asperen Solar System Care
Super opbrengst!

Wij hebben in april 14 zonnepanelen laten leggen door Solar System Care en zijn super tevreden. Ook de opbrengst was boven verwachting en het was een erg prettige samenwerking.

door Ronald van den Tol Solar System Care
Een prima bedrijf, dat netjes en deskundig werk levert.

Een fijn familiebedrijf, dat zijn afspraken keurig nakomt.
Ze werken netjes en schoon en lieten ons dak schoner achter dan dat ze het aan het begin van de werkzaamheden aantroffen.

Het is heel prettig dat ze behalve expertise van zonnepanelen ook kennis hebben van dakopbouw en dakbedekking. In ons geval moest de nokkenvorst gedemonteerd en gemonteerd worden.
Die werkzaamheden bleken lastiger dan verwacht, maar het werd met een glimlach netjes opgelost.

Ook de montage binnenshuis is keurig uitgevoerd. Maar denk er aan: een omvormer blijft een industrieel produkt waar kabels in- en uitgaan.

door Gilbert Plagge Solar System Care
Zeer goed werk geleverd!

Gisteren is het team van Solar System Care bij ons geweest. Er zijn in totaal 14 panelen met optimizers van het Solar Edge systeem op ons dak (voor zijde) geplaatst. Zeer vakkundig en goede samenwerking op het dak en in de woning. Wat prettig is, is dat je goed kunt overleggen waarom iets gedaan wordt. Er wordt dus samen naar de beste oplossing gekeken voor bijvoorbeeld bekabeling en plaatsing systeem. Super!

We zijn zeker tevreden met de oplevering en de wijze waarop we met jullie team
konden schakelen. Top en super bedankt!

En nu vertrouwen op een hoge kWh opbrengst 🙂

Familie Plagge
Eemnes