Recensies

Snel, goed en vakundig

In een dag perfect werkend en goed geïnstalleerd systeem. Het installatie team werkt nauwkeuring en netjes, perfect afgewerkt en duidelijk uitleg. Fijne mensen!

Erik B

Keurig gedaan

Totaal 23 panelen laten leveren en installeren in 2 vlakken. Afspraken zijn keurig nagekomen en er is zeer netjes gewerkt. Ook de elektrische installatie echt vakkundig en in overleg uitgevoerd.

Kortom: heel nette mensen die een heel nette installatie achter laten. Aan te bevelen professionals.

Tom V

Superfijn

Op 14 september na 6 maanden wachten kwamen eindelijk de panelen. Eerst was ik er vanuit gegaan met een ander systeem. Maar omdat op mijn dak geen schaduw valt, bij montage gekozen voor 24 panelen. Alleen de omvormer was er niet. De volgende dag werd deze geïnstalleerd. Zelfs met regen geven de panelen net zoveel stroom als er per dag wordt verbruikt. Zeer tevreden over dit bedrijf.

Edwin N

Zeer tevreden over garantie en service

In 2017 hebben wij door Solar System Care naar alle tevredenheid zonnepanelen laten plaatsen. Dit jaar viel de productie stil door wat later bleek een probleem met de omvormer en bekabeling. Na melding heeft Solar System Care ons bezocht en dit snel en adequaat onder garantie opgelost. Een uitstekende service dus, ook na 5 jaar!

Wij kunnen dit bedrijf dus van harte aanbevelen indien u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen.

Erwin H

Tot op heden zeer tevreden

Vorig jaar een offerte laten uitbrengen, en na goed contact en prima uitleg aan huis uiteindelijk gekozen voor Solar System Care. Door wat tegenslagen in verband met de leveringen van de gekozen panelen in de lockdown, en een storm op de dag van plaatsing, zijn de panelen begin oktober geplaatst.

Gedurende het traject netjes op de hoogte gehouden, plaatsing verliep zeer soepel , en er werd zeer netjes gewerkt. Na plaatsing uitvoerig uitleg gehad over alle mogelijkheden en aandachtspunten tijdens het in bedrijf nemen van de installatie.

Tot op heden werkt alles als een zonnetje. Als ik in de toekomst eventueel wil gaan uitbreiden, kom ik zeker terug.

Baudewijn S

Praktische aanpak gecombineerd met een hoge kwaliteit

Begin januari 2021 heb ik na een praktisch gedegen en goed advies van Dave Borawitz de opdracht aan Solar System Care gegeven om op ons dak zonnepanelen te plaatsen.

Dit werd uiteindelijk een project gezamenlijk met een zestal buren in hetzelfde woonblok, die op basis van persoonlijke voorkeur, ieder een scherpe en eerlijke offerte ontvingen en direct in opdracht hebben gezet.

Bij ons allen is met zorgvuldigheid en aandacht de installatie aangebracht, dit ruim binnen de gestelde levertijd en tijdens zeer wisselende weerscondities.

Dank aan u allen van Solar System Care hiervoor! De panelen werken uitstekend!

Frank S

Keurig geregeld

Bedrijf is een aanrader. Zonnepanelen inmiddels geïnstalleerd en alles functioneert. Alles is keurig volgens afspraak verlopen. Voor dit bedrijf geldt afspraak is afspraak. Goed geregeld, ik ben zeer tevreden.

Dick B

Goede Service

Na 3 jaar ging helaas de omvormer stuk. Keurig netjes binnen 2 dagen onder de garantie vervangen. Snelle service, vriendelijk en vakkundig. Bedankt mannen!

Arnold G

Uitstekend werk voor een uitstekende prijs

In onze zoektocht naar zonnepanelen is Dave bij ons over de vloer geweest en de eerste indruk was al goed. Hij wist alle vragen duidelijk te beantwoorden en was een echte installateur, geen verkoper. Eerlijk advies, duidelijk aangegeven wat wel en niet goed werkt en waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Tezamen zijn we op een mooi systeem gekomen van 26 panelen in een oost-west opstelling voor een scherpe prijs.

De installatie is prima verlopen, zelfs met 38 graden buiten hebben de heren alle panelen het dak op getild en aangesloten. Helaas moesten we toch buitenom met de kabel naar de meterkast maar ook dat is zeer vakkundig en in goed overleg weggewerkt zodat we er binnen niks van zien. Er wordt extra tijd uitgetrokken om het systeem netjes af te leveren, absoluut geen haastwerk.

Jora S

Fantastisch!

Dave en zijn team hebben op 17-05-2019 zonnepanelen geplaatst. Een spontaan en vlot team, harde nette werkers. Helder advies, prima offerte en zeer vakkundige plaatsing. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Panelen doen het super! We hebben ook gekozen voor de Solar Edge optimizers en wat worden we blij van de app en de meter die terugdraait. Het is net alsof je aandelen hebt gekocht. Ik werd al vrolijk van de zon, nu nog meer….. Kortom; vakwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs.

Erna

Zonnepanelen met SolarEdge en optimizers

Super netjes en strak werk geleverd voor een scherpe prijs! Dit bedrijf is een ieder aan te bevelen en werken secuur en netjes.

Ga zo door Olaf & Dave!

Bart K

Goed overleg en vakwerk plaatsing

De mensen van Solar System Care hebben reeds 3 jaar geleden, 15 panelen bij ons geïnstalleerd. Na overleg de juiste configuratie met Solar Egde individuele omvormers gekozen. Net en vlot werk, waarbij vorige set panelen keurig weggehaald werden voor hergebruik. Opbrengst voldoet naar volle tevredenheid. Ook het volgen van de opbrengst via de app is heel eenvoudig en geeft goed inzicht. Kan het familiebedrijf bij iedereen aanraden.

Joop R

Prima service en kwaliteit

Dinsdag 16/10/18 zijn er door SolarSystemCare 14 zonnepanelen op ons dak geplaatst. De communicatie om tot een goede en scherp geprijsde offerte te komen was prima. Ook de flexibiliteit van de firma in de datum van montage was goed. De panelen zijn vakkundig, professioneel en netjes gemonteerd. Ook de afwerking in de meterkast is vakkundig uitgevoerd.

Verder prettige en gezellige mensen om over ‘de vloer te hebben’. Kortom: prima bedrijf wat ik andere mensen zou aanbevelen.

Nu alleen nog wachten op zon ?

Tonnie B

Super opbrengst!

Wij hebben in april 14 zonnepanelen laten leggen door Solar System Care en zijn super tevreden. Ook de opbrengst was boven verwachting en het was een erg prettige samenwerking.

Sergej A

Een prima bedrijf, dat netjes en deskundig werk levert.

Een fijn familiebedrijf, dat zijn afspraken keurig nakomt. Ze werken netjes en schoon en lieten ons dak schoner achter dan dat ze het aan het begin van de werkzaamheden aantroffen.

Het is heel prettig dat ze behalve expertise van zonnepanelen ook kennis hebben van dakopbouw en dakbedekking. In ons geval moest de nokkenvorst gedemonteerd en gemonteerd worden. Die werkzaamheden bleken lastiger dan verwacht, maar het werd met een glimlach netjes opgelost.

Ook de montage binnenshuis is keurig uitgevoerd. Maar denk er aan: een omvormer blijft een industrieel produkt waar kabels in- en uitgaan.

Ronald T

Zeer goed werk geleverd!

Gisteren is het team van Solar System Care bij ons geweest. Er zijn in totaal 14 panelen met optimizers van het Solar Edge systeem op ons dak (voor zijde) geplaatst. Zeer vakkundig en goede samenwerking op het dak en in de woning. Wat prettig is, is dat je goed kunt overleggen waarom iets gedaan wordt. Er wordt dus samen naar de beste oplossing gekeken voor bijvoorbeeld bekabeling en plaatsing systeem. Super!

We zijn zeker tevreden met de oplevering en de wijze waarop we met jullie team

konden schakelen. Top en super bedankt!

En nu vertrouwen op een hoge kWh opbrengst 🙂

Familie Plagge

Eemnes

Gilbert P