Enphase

Enphase Energy is een bedrijf dat in 2006 is opgericht en is gevestigd in California, VS. Het is een van de meest toonaangevende bedrijven in de zonne-energie-industrie, met als specialisatie micro-omvormers en batterij-opslagsystemen.

In plaats van de traditionele omvormer die wordt gebruikt in zonnestroomsystemen, biedt Enphase Energy micro-omvormers die direct op de achterkant van elk zonnepaneel worden bevestigd. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en een hogere opbrengst van het zonne-energiesysteem. Enphase Energy heeft ook batterij-opslagsystemen ontwikkeld om energie op te slaan die overdag is opgewekt voor gebruik ’s nachts, wanneer de energievraag hoger is.

Brochure

Enphase Brochure

Whitepaper

Enphase Veiligheid

Enphase IQ7+
EnPhase_IQ8

Neem geheel vrijblijvend contact op

Enphase Enlighten

Enphase Energy biedt ook een monitoring- en analysesysteem genaamd “Enlighten”, waarmee huiseigenaren en installateurs de prestaties van het zonne-energiesysteem kunnen volgen en beheren. Door hun innovatieve technologieën en producten heeft Enphase Energy een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de zonne-energie-industrie en heeft het een belangrijke positie in de markt verworven.

Enphase Energy heeft wereldwijd meer dan 27 miljoen micro-omvormers verkocht en heeft tal van prijzen gewonnen voor hun innovatieve technologieën en producten. Ze zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare en hoogwaardige producten om de transitie naar duurzame energie te versnellen en de wereld een schonere en duurzamere plek te maken.